Ford Focus Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ok i'm driving down the highway about 60 mph when i get the (!) thing to come on in my car my engine revs so i take my foot off the gas then it goes away so i keep driving and it does it again about 2 mins later but this time i look at my odometer and it look like this - - - - my miles aren't shown or anything. My car cuts off and my windshield wipers come on they go up and down then they stop and so does my car. i turn the key to off and it doesn't even crank i just see - - - - so i get out and disconnect my negative battery cable and hook it back up i jump in my car and it starts up. what just happened tonight???? help please
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Discussion Starter · #5 ·
i have the superchip i will check it tomorrow to see whats up with it.. could there be more
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Discussion Starter · #6 ·
? anything else peps
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Discussion Starter · #8 ·
i've had the recall about the cable done.. i don't know i just took my chip out and that thing is HOT i don't know what the deal is. my car cut off again today so i decided to take my chip out. anyone else have this probleM? it sucks what ever it is... MAN HOMIE
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Discussion Starter · #9 ·
should i put the chip back in or what?
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Discussion Starter · #12 ·
true that lol thats what i'm going to do
 
1 - 6 of 6 Posts
Top